ACCOUNTANTS &
ADVISEURS
WWW.DECKERSPWS.NL
0416-300969

Privacyverklaring (geactualiseerd mei 2018)

In deze verklaring laten we u weten welke persoonsgegevens we verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en wat we ermee doen. Wij vinden het belangrijk dat er zorgvuldig met uw gegevens wordt omgegaan en zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. In het kort komt onze privacyverklaring er op neer dat we uw persoonsgegevens:
- alleen gebruiken voor doelen die met u zijn overeengekomen
- niet met anderen zullen delen
- zorgvuldig beveiligen
 
Wanneer u vragen heeft die niet in deze privacyverklaring zijn beantwoord, wanneer u suggesties of opmerkingen heeft over de inhoud daarvan of wanneer u klachten heeft over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan, dan komen we graag met u in contact.
 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Deckers PWS Accountants & Adviseurs verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten. Deze gegevens heeft u zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geboortedatum
- Geboorteplaats
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Bankrekeningnummer
- Burgerservicenummers (BSN)
 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Deckers PWS Accountants & Adviseurs verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- U te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Het versturen van onze nieuwsbrief
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Deckers PWS Accountants & Adviseurs verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze beroepsorganisatie, toezichthouders en overige overheidsinstanties
 

Geautomatiseerde besluitvorming

Deckers PWS Accountants & Adviseurs neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Deckers PWS) tussen zit.
 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Deckers PWS Accountants & Adviseurs bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
 

Delen van persoonsgegevens met derden

Deckers PWS Accountants & Adviseurs verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Deckers PWS Accountants & Adviseurs blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Deckers PWS Accountants & Adviseurs gebruikt alleen technische en functionele cookies op www.deckerspws.nl. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Middels Google Analytics hebben wij inzage tot bepaalde gegevens zoals bezoekersaantallen en meest bezochte pagina’s. Wij hebben geen inzage welke persoon of computer onze website bezoekt. Google kan dit als aanbieder van de dienst wel. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Ten slotte kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast hebt u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Deckers PWS Accountants & Adviseurs en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u te sturen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@deckerspws.nl.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.
Deckers PWS Accountants & Adviseurs wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons
 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Deckers PWS Accountants & Adviseurs neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@deckerspws.nl.

Jan de Rooijstraat 49
5171 DR Kaatsheuvel

Postbus 155
5170 AD Kaatsheuvel
T 0416 300 969


info@deckerspws.nl
www.deckerspws.nl
BTW NL 8173 62 307 B01
    

Deze website plaatst cookies op uw computer voor het meten van het aantal gebruikers. De tool die wij hiervoor gebruiken is Google Analytics. Indien u niet wilt dat onze website cookies op uw computer plaatst dan kunt u cookies uitschakelen in uw brower. Lees hier hoe u cookies uit kunt schakelen.
Akkoord